Türkiye’den Rusya’ya kapı teslimi nakliye

Türkiye’den Rusya’ya kapı teslimi nakliye

Türkiye’den Rusya’ya nakliye için ön değerlendirme ve fiyat çalışması.

Online form doldurarak veya bize yazarak bizimle iletişime geçin. Ürünlerinizi belirtin, uzmanlarımız en kısa sürede kapı teslim fiyatını size bildirsinler.60 kilodan başlayarak (parsiyel) her türlü yükü götürmekteyiz. Linke tıklayarak, ana ürün gruplarından fiyat listelerini görebilirsiniz: http://logeksim.com.tr/price

Fiyatın kabul edilmesi ve detayların görüşülmesi.

Ön değerlendirme ve fiyat çalışmasının akabinde nakliye ile alakalı detaylar görüşülecektir. İstanbul’daki depomuza malın teslimatı önemlidir (Dilerseniz depo teslimatını biz gerçekleştirelim). Sonrasında ürünler kontrol edilir, tekrar paketlenir ve parsiyel yük ise diğer göndericilerin yükleri ile konsolide edilir. Ardından süreler ve Rusya’da teslim yeri kesinleştirilir.

Türkiye’den Rusya’ya Nakliye.

Uluslar arası taşımacılıkta 10 yıldan fazla bir tecrübemiz vardır. Size sunduğumuz hizmetler arasında her çeşit nakliye araçları, İstanbul ve Moskova’da kendi depolarımız, her türlü lojistik çözümler ve ürünlerin her etapta sigortalanması vardır.

Türkiye’den gelen ürünlerin gümrük sahasından geçirilmesi.

Yıllara dayanan tecrübemiz ve çalışma pratiğimiz sayesinde, gümrük sahasında ürünlerin beyanı, vergilerin belirlenmesi ve ürünlerin gecikme olmadan gümrük sahasından çıkışı gibi hizmetlerimizi sorunsuz bir şekilde sağlamaktayız.

Türkiye’den gelen yüklerin müşterilerimizin depolarına teslimi.

Kapı teslimi nakliye anlayışına uyarak, ürünlerinizi deponuza kadar teslim ediyoruz.

Uzman kadromuza her daim ulaşabilir, hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Türkiye ve Rusya arası taşımacılık ile alakalı her türlü konuda size yardımcı olmaya hazırız.

Online talep: http://logeksim.com.tr/perevozka-gruzov.php
Geri arama talebi: http://logeksim.com.tr perevozka-gruzov.php#call
Konteynır taşımacılığı: http://logeksim.com.tr /konteynernye-perevozki.php
Telefon: +90 212 485-19-70
Email: [email protected]
İletişim ve ofislerimiz: http://logeksim.com.tr/contacts/

-->