Parsiyel (Parça) Yükleri Olan Müşterilerimize Özel Seçenekler

Parsiyel (Parça) Yükleri Olan Müşterilerimize Özel Seçenekler

Değişen ekonomik şartlar ile beraber Türkiye’den Rusya’ya gönderilen yüklerin gönderim koşullarında bir takım değişiklikler olmaktadır.Bundan önce Türkiye’den Rusya’ya mal gönderimlerinde “tam tır” rağbet görürken , şu anda ayakkabı ve tekstil gönderimlerinde parsiyel gönderime rağbet artmış durumdadır.

Doların artması ve alım gücünün düşmesi, daha ufak partiler halinde alımlar ve gönderimlere yol açmaktadır. Geçen seneden itibaren Türkiye’den yapılan gönderimlerde (ayakkabı, tekstil ve çorap) parsiyel gönderim, yani daha ufak partilerle gönderim yoğunluktadır.86. grup gönderimlerde (sanayi ürünleri, yedek parça ve aksesuar) de aynı değişim oluşmaktadır.İhracatçılar düzenli ödeme yapan müşterilerine daha küçük partiler halinde, satabilecekleri ölçülerde ürün göndermeyi tercih etmektedir.Lojistik firmaları için fazla önem taşımayan bu küçük parti mallar, genelde kargolarla gönderilme eğilimdedir.

Türkiye’den Rusya’ya mal gönderiminde oluşan bu değişim, küçük ve orta işletmelerin çıkarları adına firmamız Logeksim’i de bazı özel öneriler yapmaya yönlendirmiştir. Parsiyel taşımacılık adına daha küçük karışık partileri de (60 kg ve üstü) toplayıp, kendi depolarımızda konsolide edip tamamen yasal çerçeveler içinde tüm gümrük işlemleri ve diğer yasal prosedürler izlenerek, müşterilerimize tüm gerekli yasal belgeleri sağlayarak gönderim gerçekleştirilmektedir. Türkiye’den Rusya’ya yük sevkiyatında özellikle dikkat ettiğimiz husus, müşterilerimize gerekli finansal desteği sağlamak ve tüm gerekli belgeleri(gümrük, izin ve sertifikalar) temin etmektir.

Rusya’ya mal gönderimi ve parsiyel taşımacılık alanında daha detaylı bilgi almak, olası gönderileriniz için fiyat teklifi almak istiyorsanız, online sipariş formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.Uzmanlarımız talebinizi inceleyip size en kısa zamanda bir teklif sunacakladır.Talep ve telefonlarınızı bekliyoruz.

Sevkiyat için talep formu: http://logeksim.ru/perevozka-gruzov.php

Sizi arayalım: http://logeksim.ru/perevozka-gruzov.php#call

-->