LOGEKSİM şirketinin sevkiyat güvenlik politikası ve güvenlik yöntemleri

LOGEKSİM şirketinin sevkiyat güvenlik politikası ve güvenlik yöntemleri

Lojistik faaliyetleri ile uğraşan şirketler için, güvenlik en önemli konuların başında gelmektedir. Konsolidasyon, taşıma ve gümrükleme, yükleme ve boşaltma gibi süreçlerin hepsinde yükler hasar ve zarar görebilmektedir. Yollarda güvenliğin az olduğu bölgeler içerisinde hırsızlık ihtimali de söz konusudur. Tüm bunlar müşterilere zarar verebilecek problemlerdir. Bu yüzden, LOGEKSİM olarak yüklerin güvenli ve hasarsız bir şekilde teslim edilmesi için gerekli bütün önlemleri almaktayız.



Güvenli ve hasarsız bir teslimat için uyguladığımız yöntemler

Tehlikeli bölgelerden geçen tırlar için, bu bölgelerde silahlı güvenlik birimleri tırların geçişine eskortluk etmektedir. Fakat güvenliğin tam olarak sağlanması adına, bir takım ekstra önlemlerin alınması gerekmektedir.

-Uzmanlarımız, jeopolitik sıkıntıların yaşandığı ve suç oranının yüksek olduğu bölgelere mümkün olduğu kadar girmeden, rotaları güvenli bölgelere göre ayarlamaktadır.

-Yüklerin özelliklerine bağlı olarak, transit yollar ve alternatif güzergahların kullanılabilmesi mümkündür.

-Personel ve taşımacılar, olağanüstü durumlar karşısında ne yapmaları gerektiğine dair eğitimden geçirilmektedir.

-Bütün belge ve evrakların resmi olarak bulunması, lisanslı depolarda güvenli bir şekilde koruma sağlamaktadır.

-Yükleme-boşaltma yapan çalışanlarımız, bu konularda eğitim görmekte ve deneyimleri sayesinde güvenlik ve hasarsızlık sağlanmaktadır.

-Yüklerin sigortalanması, ekstra bir güvenlik tedbiri olarak uygulanmaktadır.



Yüklerin sigortalanması

Yükler taşınma esnasında sigortalanması, uzun yıllar birlikte çalıştığımız partner sigorta firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir.

Deneyimlerimizi gösteriyor ki, tüm önlemler alınsa dahi her zaman için ekstra durumlar ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilmektedir. Bu yüzden tüm müşterilerimize sigorta hizmetini tavsiye ederek, risklerini minimum seviyeye çekmesini tavsiye ediyoruz.



LOGEKSİM şirketi olarak, size yüklerinizi güvenli ve hasarsız olarak ulaşması için, tüm ekibimizle çalışmalarımızı sürdürmekte, her türlü çözüm ve desteği sunmaktayız.

-->