Parsiyel taşımacılık kargo mudur?

Parsiyel taşımacılık kargo mudur?

Online talep formuna sık sık gelen sorulardan biri de parsiyel taşımacılık ile kargonun aynı şey olup olmadığıdır.Pazarın ekonomik gelişmelerden olumsuz etkilenmesi ve Rusya’nın Türkiye’den ithal ettiği mal miktarının azalması (özellikle ayakkabı ve tekstil) ve büyük parti mal gönderiminin azalması (Türk ayakkabısı ve hazır giyim), müşterilerimizi daha çok parsiyel taşımacılığa yönlendirmiştir.

Dış ticaret ile ilgilenen müşterilerimizin parsiyel taşımacılık yerine kargo tabirini kullanması, biraz da pazarın alışkanlıklarından kaynaklanmaktadır.

Bizim on yılı aşkın tecrübemiz ile şunu söyleyebiliriz ki, Türkiye’den gönderilen ve ufak partiler halinde birleştirilip tüm yasal zorunlulukları yerine getirilen mallar (gümrük beyanı, vergilerinin ödenmesi ve izinlerinin çıkarılması) Türkiye’den Rusya’ya parsiyel taşımacılık kapsamına girmektedir.Hangi ürün miktarını gönderirseniz gönderin, bu sevkiyatı yasal yapan size verilecek belgelerdir. Kargo veya kargo operatörü olarak adlandırılan firmaların tamamına yakını hiçbir belge ve doküman sağlamamaktadır. Bu da onların gönderilerinin yasallığı hakkında şüphe uyandırmaktadır.

LOGEKSİM, taşımacılık sektöründe tamamen yasal ve şeffaf bir şirket olarak, Türkiye’den Rusya’ya taşımacılık yapmaktadır. Bütün ürünlerimiz kontrol edilip gümrüklere beyan edilir.Müşterilerimize bütün yasal belgelerini vererek, kontrol ve izinler konusunda sorun yaşamamasını sağlarız.

Yük gönderimi yapmak için: http://logeksim.ru/perevozka-gruzov.php

Sizi aramamız için: http://logeksim.ru/perevozka-gruzov.php#call

-->